Þetta er lifið/
Dette er livet

En kaberet forestilling om livet på to sprog. Jeg synger på dansk men taler på islandsk.

Efter flere års arbejde i det Islandske teater hvor arbejdssproget selvfølgelig er islandsk, fik jeg i 2010/2011en stærk impuls til at dele ud af min kulturarv fra Danmark; Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Piet Hein, Halfdan Rasmussen m.fl. Jeg fandt danske digte og sange som jeg bandt sammen med historier fra mit liv. Det blev en nærværende, musikalsk og hjertevarm forestilling, som fik fuld hus af stjerne fra anmelderne og som spillede et helt år i Reykjavik for fulde huse. I 2012 modtog jeg en nominering som bedste sanger (IS) for denne forestilling.

Dramatiker, udvalg og sammensætning af danske digte og sange: Charlotte Bøving
Skuespiller og producent: Charlotte Bøving
Klaver: Pálmi Sígurðhjartasson
Konsulent/vejledning: Benedikt Erlingsson
Teater Iðno