Skrímslið litla systir mín/
Det lille monster

Papir har været grundmaterialet i skabelsen af dukketeaterforestillingen Det lille monster. Alle dukker og scenografi er lavet af papir, som udvikler og forvandler sig som forestillingen skrider frem. Historien handler om en dreng som får en lillesøster.

Han oplever hende som et skrigende og altædende monster og da han en dag ikke kan finde sin mor og far, tror han lillesøster har spist dem. Mor har altid sagt at lillesøster er en gave fra Gud, så nu rejser drengen ud i verden for aflevere lillesøster tilbage til Gud og få sin mor og far tilbage. Rejsen er fyldt med spændende og farlige udfordringer; Han flyver på en drage, mister sin søster og finder hende igen, møder en grædekone med gode råd og et stort monster, som sluger både søster og ham selv. Rejsen bliver en dannelsesrejse og hjertet vokser så meget at der også er plads til søster.
hjertevarm forestilling, som fik fuld hus af stjerne fra anmelderne og som spillede et helt år i Reykjavik for fulde huse. I 2012 modtog jeg en nominering som bedste sanger (IS) for denne forestilling.

Færøske Evör Pálsdottir har skabt forestillingens lyd og musik univers og forestilling udkom i en redigeret udgave som børnebog i 2015 med musikken vedlagt.
Forestillingen fik prisen som bedste børneforestilling i 2012 (IS)

Dramatikere: Helga Arnalds og Charlotte Bøving
Instruktør: Charlotte Bøving
Dukkefører og storyteller: Helga Arnalds
Dukkedesigner/billedkunstner: Helga Arnalds
Rim: Hallveig Thorláksius
Musik og tekster: Evör Pálsdottir
Nordenshus/Teatret Tiu fingur
Teater Iðno